Milliseid teenuseid pakun?

Kui soovid teenuse vastavalt enda soovidele kujundada, siis anna sellest mulle teada.

01.

Privaatne koerahoid minu kodus Lõuna-Eestis

Hoian Sinu koera enda kodus Lõuna-Eestis, Elva vallas. Seikleme koeraga looduses, küpsetame koos naturaalseid maiuseid, teeme harjutusi, mängime, teeme vaimseid mõttemänge, kaisutame. Pühendan end täielikult Sinu koerale. Soovi korral aitan Sind koera käitumismuredega. Minu kodus on mõnusalt suur ja aiaga piiratud aed, kus mängida ja harjutusi teha.

Hind kujuneb vastavalt koerale, Sinu soovidele lisateenuste osas.

02.

Privaatne koerahoid Sinu kodus

Kutsu mind endale külla, et saaksin Sinu lemmiku eest hoolt kanda talle turvalises ja tuttavas keskkonnas. Samal ajal on hoitud ka Sinu kodu ja miks mitte ka teised koduloomad. Seikleme looduses, teeme harjutusi, mängime, teeme vaimseid mõttemänge, kaisutame, küpsetame koos naturaalseid maiuseid.

Hind kujuneb vastavalt asukohale, koerale, soovidele.

03.

Jalutuskäik

Lõuna-Eestis (Elva vald, Tartu)

Viin meeleldi Sinu koera jalutuskäigule Sinu kodu lähedal või meeleldi sõidutan ka koera loodusesse seiklema. Jalutuskäigu pikkus võib olla 30 minutit kuni paar tundi. Samuti saan viia koera matkale 3-4 tunniks.

Hinnad alates 10 eurost

04.

Üksindusärevuse koolitus

Läbi omas tempos sisukas veebikoolitus, kus annan Sulle parimad näpunäited, kuidas ennetada ja/või leevendada üksindusärevust koeral. Annan Sulle juhised, kuidas märgata juba esimesi signaale koera poolt, et tal võib tekkida ärevus. Tegutse kohe, et vältida koera jaoks eluohtlikke olukordi, liigset stressi ning et mööbel kodus jääks ikka terveks! Läbi koolitus kasvõi kogu perega ning mitu korda järjest. 

05.

Lisateenused hoiu ajal

  • kodukoristus (kui hoian koera Sinu kodus)
  • koera sotsiaalmeediakonto haldus hoiu ajal
  • koera massaaž (koostöö Evelin Tähepõld www.healingtouch.ee) PEAB ETTE BRONEERIMA!
  • teiste koduloomade eest hoolitsemine
06.

Sotsiaalmeedia/ turundus

Soovid, et Sinu lemmik paistaks sotsiaalmeedias silma? Või soovid, et aitaksin Sul Sinu brändi turundada? Aitan meeleldi Sind sotsiaalmeediaga (eriti armastan ma reelside tegemist), kodulehe tegemisega/haldusega, erinevate print- ja digimaterjalide kujundamisega ning võin olla ka Sinu virtuaalne assistent ja inspireeriv tugi.

07.

E-POOD
HETKEL SULETUD!

Terve Koer e-poes leiad parimad kaamerad kodu- ja lemmikloomade jälgimiseks; Eestis käsitööna valminud jalutusrihmad, traksid ning mänguasjad. Samuti veebikoolitusi ning kinkekaarte.