Koerte jalutaja Liisa

Koerte jalutaja Tallinnas

Tere, mina olen Liisa!

Olen sportlik, kohusetundlik ja rõõmsameelne. Armastan väga koertega matkamas käia. Minu hobideks on rattasõit, reisimine, kanuusõit, mootorratasõit ja rulluisutamine. Hariduselt olen veterinaar. Olen käinud koerte käitumis- ja psühholoogiakursustel Helsingis Jan Fennelli juhendamisel ning lugenud palju koertealast kirjandust. Olen valmis jalutama ka problemaatiliselt käituvate koertega. Vajadusel saan nõu ja jõuga abiks olla, kui koera käitumist oleks vaja parandada.

Mul on suur auto, seega saan koera viia soovi korral ka linnast välja jalutama. Jalutan hea meelega nii suurte kui väikeste koertega, nii päikeselise kui vihmase ilmaga. Soovi korral lõikan koeral ka küüsi ja puhastan kõrvu.

Koerajalutamise kogemust on mul umbes 8 aastat. Selle aja jooksul olen sõbraks saanud kümnete koertega, kelledest ühega jalutan algusest praeguseni. Endal on mul koerad olnud umbes 12 aastat – kolm Saksa dogi. Praegu on üks dogi.

Scroll to Top