Koerte hoidja Sheril

Terve Koer personaalne koerahoidja
Hei, mina olen Sheril!
 
Koeri olen armastanud juba väiksest saati, kuid suurem kokkupuude on olnud viimase 5 aasta jooksul, kui sugulased ja sõbrad hakkasid endale järjest koeri võtma. Nii sain ka mina võimaluse neid aina rohkem hoida. 🙂
 
Minu ema on siiani üllatunud, et kuidas minust nii suur koertesõber sai, kuigi meil kodus ühtegi looma üles kasvades ei olnud. Arvatavasti sellepärast nii suur armastus vist ongi!
 
Terve Koer tiimiga liitusin 2023 aasta alguses ning pakun jalutusi/hoide Tallinnas enda või ka koera kodus. Õpin ja täiendan oma teadmisi koertemaailmast pidevalt. Iga koer, kes minu juurde hoidu jõuab, on hoitud ja armastatud! Lisaks kuulan koera omanikku, et koeral oleksid minu juures täpselt sellised reeglid ja rutiinid nagu tal on ka kodus. 🙂
 
Sheril
Scroll to Top