Koerte hoidja Janne

pärnu koertehoidja
Minu nimi on Janne ja olen põline Pärnakas. Sattusin koerte maailma 4 aastat tagasi, kui perre sai võetud pisike beagliplika Sissi. Kaks aastat hiljem sai Sissi emaks 5 kutsikale ja mina sain kogemuse võrra rikkamaks koerte poegimise ja kasvatamise valdkonnas. Ja, mis sa teed üks koer on üks koer ja kaks koera on kaks koera ja 5est kutsikas kõige pisem piiga Ciara jäi oma koju, seega on hetkel peres juba kaks beaglitüdrukut.
 
Olen läbinud mitmeid erinevaid koerte teemalisi koolitusi, kursuseid ja sai vastu võetud otsus, et minust saab ka loomamassöör, hetkel õpingi ja kui kõik hästi läheb, siis oktoobrist peaks tunnistus käes olema 🙂
 
Oma koertega käin nii näitustrennis (näitustel), harrastame agilityt ja olen läbinud ka koerte trikitrenni. 
 
Meeldib koertega jalutada nii rannas, linnatänavatel kui ka metsas. Meie beaglitel ja meie tegemistel saab silma peal hoida instagramis @Zen Ziselle ja Ciara.
Scroll to Top